Nog een paar weken…

Seasons met Jeroen Post

Het duurt niet zo lang meer voordat het jaar 2014 er alweer op zit en we beginnen aan een nieuw jaar met nieuwe ronden, nieuwe kansen en niet te vergeten… Nieuwe feestjes!

Deze tijd ben ik alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het Oud & Nieuw feest dat ik samen met Rik Stam en Rob Verhey organiseer. Aangezien dit alweer het 4 jaar Club Industry word, lopen de voorbereidingen voor ons al wat soepeler. Een belletje hier, een ‘whatsappie‘ daar en over een aantal weken kunnen we de leegstaande loods alweer inruimen. Voor ons weer een uitdaging om er voor zoveel mogelijk mensen een geweldig Oud & Nieuw feest van te maken zodat we het beste feestje van 2015 alvast gehad hebben! De grootste verandering dit jaar is natuurlijk dat we niet meer aan onbeperkt drinken doen. Sommige zullen het jammer vinden, maar door een lagere entreeprijs en het zelf in de hand hebben van hoeveel geld je uitgeeft, is dit volgens ons de beste oplossing. We houden jullie via onze Facebookpagina volledig op de hoogte!

Nog voor Club Industry staan er een aantal leuke feestjes op het programma waar ik mag draaien. Om te beginnen met de tweede editie van Buitengewoon!
Aanstaande zaterdag vanaf 20.00 uur op Lekdijk 100 draai ik de gezelligste muziek voor jong en oud! Vorig jaar was het een groot succes door de geweldige sfeer en vele positieve reacties.
Voor dit feest heb je wel een kaartje nodig, neem contact op via de Facebookpagina!

20 December sta ik weer in Café de Poort in Nieuwpoort en dat zijn gegarandeerd altijd leuke feestjes! Vanaf een uur of 21.00 tot 02.30 uur de lekkerste platen van dit moment en waarschijnlijk al een kersthitje tussendoor.
Tevens heb ik me laten vertellen dat er een ‘Winter-BBQ‘ aanwezig zal zijn, maar daar horen we vast meer over!

Kerstavond, woensdag 24 december, sta ik in de Flashback in Gorinchem! Een feestje waar je eigenlijk bij moet zijn en even niet moet denken aan het ontbijt of de verplichtingen van de volgende dag! Meer informatie over deze avond zal binnenkort Facebook en deze site bekend worden!

Tot slot kan ik nog verklappen dat ik binnenkort met iemand de studio induik om te beginnen aan een echte feestknaller! Als het zover is, houd ik jullie natuurlijk op de hoogte!

Graag tot ziens op een van de feestjes,

Jeroen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>