Feestelijk Nieuwjaar!

happy-new-year

Jawel, het jaar 2016 zit er weer op en bij deze wens ik iedereen een héél gelukkig en feestelijk nieuwjaar toe! Dat ik iedereen maar op veel feestjes mag tegenkomen!

Het afgelopen jaar heb ik weer op veel mooie feestjes mogen staan. Met als hoogtepunten:
De laatste avond in Club Seasons, Schoonhoven!
Een feestavond in Groot-Ammers in Het Posthuijs met John West!
Wederom een geweldige zomer in Bar Gotcha in Blanes!
Het knallende Piratenfeest met The Darkraver!
Feestcafé Japie in Gorinchem vol Poortenaren!

En uiteraard alle veel te gezellige feestjes in Café de Poort in Nieuwpoort!

Altijd kon ik rekenen op bekenden, vrienden of zelfs fans die waar dan ook wel ergens binnen kwamen lopen. Bedankt daarvoor!

Het komende jaar moet dan ook nog beter gaan worden. Meer feestjes, grotere zalen en meer artiesten. Een eerste en misschien wel een tweede single die dit jaar uitgebracht moet gaan worden.
2017 moet hét feestelijke en spetterende jaar worden waar we de afgelopen tijd hard aan hebben gewerkt. ‘Achter de schermen’ zijn we druk bezig om voor meer entertainment te zorgen in deze regio.
Houd hiervoor de website en facebook goed in de gaten, want op die manier blijf je continu op de hoogte van de laatste feestjes en weetjes!

Bedankt voor de support en hopelijk tot snel op één van de feestjes!

Jeroen

Jeroen Van Dam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>