FEEST-ALARM!

Piratenfeest

We zijn nog maar een week onderweg in het nieuwe jaar, maar de komende tijd staan er alweer volop feesten op het programma!
Vooral Discotheek Seasons wordt onder handen genomen, maar vergeet ook Café de Poort niet!
Je kunt ze bekijken in de agenda, maar hieronder voor het gemak even een overzicht:

Zaterdag 23 januari: TROJKA NIGHT @ Discotheek Seasons, Schoonhoven
De scooter weer gepoetst, trojkaflessen koud en alle soorten muziek staan klaar! Als deze avond bijna net zo gezellig word als de vorige keer, dan belooft het nog wat!

Zaterdag 13 februari: CARNAVAL @ Café de Poort, Nieuwpoort
Het is algemeen bekend dat we in De Poort nergens te gek voor zijn. Daarom trekken we deze avond alle kleren uit de kast om er legendarische avond van te maken!
Speciale Carnaval-Shotjes ( Bestaan die? Ja, in De Poort hebben we die! ), de echte Carnavalskrakers en één grote verkleedpartij!

Zaterdag 27 februari: MEGA FLUGEL PARTY @ Discotheek Seasons, Schoonhoven
Dit is inmiddels een feest geworden die niet meer weg te denken is! De 4e editie van dit concept schijnt nog gekker te worden dan de vorige.
Uiteraard hangt het Rad van Avontuur er weer, zal er ongetwijfeld een gastoptreden plaatsvinden en word het in de DJ-Booth één groot gekkenhuis!

Zaterdag 26 maart: JEROEN vs. JEROEN @ Discotheek Seasons, Schoonhoven
Het is elke keer weer een battle die uiteindelijk vriendelijk word uitgevochten. Misschien ken je hem nog wel van TMF, maar tegenwoordig bekend als coach, DJ en uiteraard als presentator op kickboksgala’s!
Houd de website en Facebook in de gaten voor eventuele wijzigingen en hopelijk tot snel op één van de feestjes!

Seasons - Mega FlugelPartySeasons met Jeroen PostSeasons - TrojkaNight

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>